dinsdag 14 mei 2019

Melk zo van de koe in de koffieautomaat

Vandaag blijft de tent staan op de plek waar ik hem gisteravond neergezet heb en waarschijnlijk nog wel een paar dagen. Er moeten een paar zakelijkheden geregeld worden en daarna hoop ik mijn parkoers te kunnen vervolgen. 
Het populierenbos waarvan de bodem nu helemaal bedekt is met pluisjes die af en toe nog steeds vallen is verder wel een geschikte plek daartoe. 

Ben vanmorgen naar supermarktgigant Auchan gefietst, op 11 km. Daar hebben ze behalve wifi voor deze blog,  ook nieuwe kleren, zodat ik wat oude weg ga gooien. Verder natuurlijk ook eten en drinken voor vanavond thuis. 

Maar waar is hier de koffie eigenlijk. Misschien hebben ze zoiets hier niet erbij zoals in Frankrijk. Straks eens verder kijken...

... gevonden. Een koffiehoek hebben ze bij deze Roemeense Auchan niet, maar je kunt wel een bekertje melk uit de automaat halen. Zojuist kwam een boer het apparaat vullen met zijn melkkannen vol met verse melk, zo van de koe.


melk zo van de koe in de koffieautomaat

1 opmerking:

  1. Ha die Gert zat net ff alles nog na te lezen, en zag dat je al een paar x een tekenbeet hebt gehad. Kijk je wel goed of er een cirkeltje rondom de beet komt want als dat zo is dan moet je naar de dokter een spuit hiervoor halen tegen de ziekte van lyme. Als je dit krijgt , het sloopt je lichaam. Werkelijk. Dus goed checken Gert. Gr jan en jose. Veel fun op je reis doei

    BeantwoordenVerwijderen